domingo, 24 de octubre de 2010

Un dia en la meua vida com a estudiant


En aquesta tercera pràctica, hem tingut que ser més creatius, a més de ser fotògrafs per un dia, portant la càmera de fotos d'un lloc a un altre tot el dia.

El programa que hem utilitzat per pujar aquestes fotos, encara que també es poden pujar videos, ha sigut el Flickr. Fins ara, era un programa desconegut per a mi. No obstant, he observat que es poden realitzar diverses funciones. Una dada molt important és saber que per poder fer-te un compte has de crear-te primer un correu Yahoo si encara no tens un.

Quan ja l'has creat, pots pujar fotos o videos, fer comentaris en ells, a més de fer-te membre d'algun grup o crear-ne tu uno. Ací podrás pujar els elements per a que tots els membres del grup els puga vore amb facilitat, sense la obligació d'anar persona per persona. Aquesta ferramenta resulta molt útil i estalvia molt de temps.

Per altra banda, he vist altres funcions que m'han paregut interessants com la ferramenta de Picnik, la qual ja coneixia i utilitze molt a sovint. Et permet cambiar el color de la imagen, possar marcs, textos, etc. Peró, s'ha de tindre en compte que algunes de les funcions no són gratuites.

Altres de les possibilitats que hi han és compartir les fotos o els videos, crear àlbums, possar etiquetes, tindre una llicència de creative commons (on hi han varies opcions), etc. A més, pots agregar contactes i comentar les seues fotos al igual que ells poden comentar les teues, podent compartir-les també amb altra gent o com he fet jo, possar-les com una presentació al bloc.

Per últim, he entrat a la pàgina Aviary, una eina per a editar imatges online, que és molt pareguta al Photoshop. M'ha resultat prou complicada d'utilitzar, i requereix prou de temps en descobrir com funciona. Encara així... Sort!


No hay comentarios:

Publicar un comentario